"Voor mij is yoga een cadeautje, een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen"

Mijn eerste ervaring met yoga was in mijn 22ste levensjaar. Tijdens een rondreis door India werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan een yogales. Vanaf dat moment heb ik met regelmaat lessen gevolgd in binnen & buitenland. Diverse yoga stijlen heb ik uitgeprobeerd totdat ik bij de yin yoga lessen een rust ervaarde waar ik naar verlangde. Het was als thuiskomen bij mijzelf. Wekelijks gaf ik mij dit "cadeautje". In 2020 ben ik gestart met de 200hrs Yin Yoga teacher training van Johan Noorloos. Er volgden nog meer trainingen zoals; Yoga Nidra en Pranayama  &  Kriya's van Moena de Jong, "a deeper touch of yin" van Sanne Theben Terville en diverse workshops zoals adem training, stoelyoga en kinderyoga.

Zodra ik op mijn yogamat stap, ervaar ik rust en dankbaarheid.

Het heeft mij enorm veel gebracht en ik hoop jou daarmee te kunnen inspireren.

Geluksmomenten; mijn gezin, familie & vrienden, yoga, dieren, wandelen, natuur, reizen, de zon & de maan en herinneringen maken.

Mijn droom is, een plek creëren voor verbinding. Met de start van studio Balance komt deze droom uit.

Tot ziens op de mat?

Liefs Claudia 

Yoga Claudia


 


  Hoi, ik ben Elise Zweers en ik ben blij te mogen aankondigen dat ik eindelijk weer yin yoga ga geven!

Ik hoop je een beetje rust en ontspanning te kunnen geven en je te laten voelen welke positieve gevolgen yin yoga allemaal kan hebben voor lichaam en geest!

Je bent altijd welkom het een keer mee te maken. Ervaring is niet nodig, lenigheid ook niet, kom zoals je bent.

Liefs Elise

Yoga Elise


 


  Een paar jaar geleden kwam ik voor de eerste keer in aanraking met mindfulness en meditatie en ik was gelijk heel enthousiast. Ik wilde het wel van de daken schreeuwen wat dit voor je kan betekenen. 

Het verminderde mijn stress binnen een paar weken en ik werd er rustig van. Ik ging gelijk ook met de kinderen in mijn klas op school mediteren. Als ik er rustig van kon worden, dan kunnen kinderen dat ook. 

En ook de kinderen hielp het. Een leerling in mijn groep, die vaak onrustig is in zijn hoofd, begon er na een tijdje om te vragen. Toen heb ik een opleiding gedaan tot kindertrainer in mindfulness en inmiddels ook een opleiding tot mindfulness coach en trainer voor volwassenen. 

Verder bezoek ik zelf graag meditatie avonden en ben ik dol op de Flow van Cindy Koeman (vrouw van Michael Pilarczyk). 

Sinds kort geef ik de Flow meditatie 1 keer in de maand in de ruimte van Studio Balance.

Ook verzorg ik mindfulness trainingen voor volwassenen, kinderen van 5 –11 jaar en 12-19 jaar.

Ik hoop je graag een keer te zien!

Liefs Diny

Flow Diny